Alternatief oefenduel PSV onbeslist, gelijkspel ADO in Maastricht

31 juli 2020, 22:04

PSV heeft vrijdagavond het onderlinge oefenduel gelijkgespeeld: 1-1. Als alternatief voor de afgelaste wedstrijd tegen de amateurs van UNA, waar vlak voor de aftrap corona werd vastgesteld, speelden twee elftallen van PSV 45 minuten tegen elkaar.

Onder warme omstandigheden kregen de teams van Denzel Dumfries en Nick Viergever beide een paar goede mogelijkheden. Dumfries zelf verzorgde de gelijkmaker, daarvoor had Sam Lammers de score geopend. Ook zagen beide ploegen een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd worden

Opstelling team Denzel: Unnerstall, Dumfries, Teze, Boscagli, Hendrix, Doan, Thomas, Gutierrez, Bruma, Madueke, Romero

Opstelling team Nick: Zoet, Rigo, Baumgartl, Viergever, Sadilek, Mauro, Rosario, Ihattaren, Gakpo, Lammers, Piroe

MVV - ADO Den Haag 0-0

ADO Den Haag is de reeks oefenwedstrijden begonnen met een troosteloos gelijkspel. In het snikhete Maastricht werd vrijdagavond niet gescoord. Het oefenduel werd gespeeld in het kader van de Eredivisie Comeback. Beide teams werden negenting minuten lang nauwelijks gevaarlijk voor het vijandelijke doel. Een poging van MVV'er Twan Visser op de lat was de grooste mogelijkheid. ADO-trainer Aleksandar Rankovic zette nieuwelingen Peet Bijen, Samy Bourard en Kees de Boer aan het werk. Daarnaast maakte jeugdspeler Evan Rottier zijn debuut. Aanwinst Boy Kemper was niet fit en behoorde daarom niet tot de wedstrijdselectie van ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen