FC Twente haalt Lamprou op huurbasis naar Enschede

FC Twente haalt Lamprou op huurbasis naar Enschede

31 juli 2020 – FC Twente heeft opnieuw een huurspeler binnengehengeld: Lazarous Lamprou speelt komend seizoen in de Grolsch Veste. De 22-jarige buitenspeler komt over van het PAOK Saloniki. De Eredivisie is geen onbekend terrein voor de Griek. Twee seizoenen geleden speelde hij op huurbasis voor Fortuna Sittard."Lazaros Lamprou geeft ons meer mogelijkheden op de vleugels. Hij maakte indruk in zijn jaar dat hij voor Fortuna Sittard uitkwam, hij is een heel behendige speler", zegt technisch directeur Jan Streuer op het clubkanaal van Twente. "We hopen en verwachten straks een nog betere Lamprou te zien."

In zijn seizoen voor Fortuna scoorde Lamprou zeven keer en bereidde hij acht assists voor. Afgelopen jaar kwam Lamprou nauwelijks in actie, wel maakte hij drie doelpunten. "Ik ben blij dat ik hier getekend heb. FC Twente is een grote club. Dat is een van de redenen waarom ik getekend heb, de grootte, de geschiedenis maar vooral de supporters. Ik hoop hier veel minuten te maken. Ik wil mezelf laten zien en het team helpen met goals en assists. Ik heb heel veel zin in het seizoen."

Na Nathan Markelo (Everton), Kik Pierie (Ajax) en Vaclav Cerny (FC Utrecht) is Lamprou de vierde huurling voor Twente. Ook Ajacied Danilo is op huurbasis in aantocht.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020