Robben nog niet in actie in oefenduel van Groningen

31 juli 2020, 14:21

Arjen Robben moet de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen laten schieten. De aanvaller is nog niet helemaal fit en heeft een individueel trainingsprogramma, dat erop gericht is om hem voor de start van de competitie fit te hebben. Daar paste deze vriendschappelijke wedstrijd niet in. Ook Ko Itakura en Damil Dankerlui ontbreken nog bij de noorderlingen.

Dat vertelt trainer Danny Buijs op de clubsite van FC Gronigen. "Arjen Robben is er niet bij. Voor hem geldt een individueel programma dat erop gericht is dat hij er bij is als we de competitie starten, thuis tegen PSV. Dat is het doel", aldus Buijs. "Op dit moment ziet dat er heel goed uit, waarbij we onderweg in zijn maatplan af en toe dingen moeten bijsturen. Wat ik al zei: het gaat uiteindelijk om de start van de competitie."

Verder gebruikt de coach het oefenduel met Heracles Almelo in eerste aanzet vooral als fysieke test: alle spelers zullen maximaal 45 minuten spelen, met uitzondering van Sergio Padt die het hele duel speelt. "We mogen weer. Een heerlijk gevoel. We zijn blij dat we weer wedstrijden mogen gaan spelen", aldus de oefenmeester, die zich niet te druk maakte over alle transfergeruchten. "Het is logisch dat sommige jongens met de gedachte bij een transfer zijn. Ze hopen en dromen voor een volgende stap." 

Lees ookHardeveld mogelijk eerste Robben-opponent: "Niets te verliezen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen