'Twente presenteert Lamprou en Danilo op korte termijn'

'Twente presenteert Lamprou en Danilo op korte termijn'

31 juli 2020 – FC Twente heeft de zo gewenste buitenspelers bijna officieel binnen. Ajacied Danilo en Lazaros Lamprou worden op zeer korte termijn gepresenteerd in Enschede. Volgende week hoopt de club bovendien ook een diepe spits en rechtsachter binnen te halen.Dat schrijft Voetbal International althans. Danilo was al langer op weg naar de Tukkers, terwijl de eerder door Fortuna Sittard gehuurde Lamprou tijdelijk overkomt van PAOK Saloniki. In de deal wordt ook een optie tot koop bedongen door FC Twente, dat eerder Kik Pierie, Vaclav Cerny en Nathan Markelo al huurde.

"Volgende week komen er nog twee spelers bij: een grote spits die als aanspeelpunt kan fungeren en een rechtsback. Als die binnen zijn, hebben we de grootste gaten in de selectie gevuld", geeft technisch directeur Jan Streuer een update tegenover het weekblad over de selectie van FC Twente. "We moeten nu echt kortetermijndenken. We moeten zo snel mogelijk een elftal neerzetten dat niet in de problemen komt."

Lees ook: 'Ajacied Danilo sluit op korte termijn aan bij FC Twente'

Danilo stond tot dusver eenmaal in de basis bij Ajax en dat was in de return tegen Getafe in de Europa League. Hoewel hij meteen scoorde, werd hij wel halverwege gewisseld en viel vervolgens nog tweemaal in. Lamprou werd het seizoen 2018/19 verhuurd aan Fortuna Sittard, waar hij met zeven goals en zes assists in 24 optredens een goede indruk maakte.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020