'Padt gaat gevoelige overstap naar FC Emmen niet maken'

'Padt gaat gevoelige overstap naar FC Emmen niet maken'

31 juli 2020 – Keeper Sergio Padt (30) gaat de overstap naar FC Emmen niet maken. De doelman heeft aan zijn huidige club FC Groningen laten weten dat hij geen transfer naar de Oude Meerdijk gaat maken. Daarmee is er alweer een snel een einde aan de soap die de afgelopen dagen is ontstaan. 

Dat schrijven RTV Noord en het Dagblad van het Noorden althans op basis van interne bronnen. FC Emmen meldde zich deze week voor de doelman, die met aan afkoopclausule en aflopend contract in het vooruitzicht interessant was voor de buurman van FC Groningen. Hoewel de vraagprijs nog naar beneden kon gaan en volgens de Drentenaren 'slechts' 750.000 bedraagt, heeft Padt besloten om de overstap niet te maken.

Lees ook: Emmen blijft nuchter onder Padt-onrust: "Goede keeper"

Wat de reden is dat Padt bij Groningen blijft, is niet bekend. De goalie heeft in de zomer van 2021 een aflopend contract en was door zijn goede relatie met Dick Lukkien enthousiast geraakt in het plan van FC Emmen, toch is een transfer voorlopig van de baan. Volgens de regionale media is het vrijwel zeker dat Padt komend seizoen bij FC Groningen blijft en heeft hij dat intern ook aangekondigd.

gerelateerd