Spoorboekje: Belgische bekerfinale, Arsenal tegen Chelsea

Spoorboekje: Belgische bekerfinale, Arsenal tegen Chelsea

1 augustus 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 1 augustus.
Wedstrijden

Atalanta Bergamo – Internazionale (20.45 uur)
De strijd in Italië om de tweede plaats is razendspannend. Atalanta Bergamo moet winnen om de tweede plaats te pakken en zal met een schuin oog ook nog kijken naar de grens van honderd doelpunten. Inter heeft aan een zege ook op zeker genoeg, maar kan bij een remise toch nog een plek zaken. SS Lazio ligt op de loer als outsider, maar dan moet het in Bergamo wel gelijk eindigen.

Club Brugge – Antwerp FC (20.30 uur)
De Belgische bekerfinale heeft heel wat voeten om aarde gehad. Niet alleen vanwege het coronavirus, dat weer oplaait in België. Antwerp FC raakte behoorlijk wat spelers kwijt, maar kan wel beschikken over Lamkel Zé. Het enfant terrible werd uit de selectie gezet, maar omdat de nood aan de man is gekomen, doet Ivan Leko toch weer een beroep op hem. Desondanks is Club Brugge favoriet. 

Arsenal - Chelsea (21.45 uur)
Het zware seizoen van Arsenal zit er na vandaag op, maar bij voorkeur wel met een hoofdprijs. Een hoofdprijs die ze bovendien de Europa League in kan helpen, iets dat via de Premier League niet lukte. The Blues hebben al een Champions League-ticket op zak, waardoor zij alleen voor de FA Cup spelen. Laat dat nou net de meest presigieuze beker van Engeland zijn...

Voetbal op tv

15.00 uur: NAC Breda - sc Heerenveen, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel
17.30 uur: FC Utrecht - AZ, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel
18.00 uur: Arsenal - Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van de FA Cup-finale
20.00 uur: FC Groningen - Heracles Almelo, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel
20.40 uur: Juventus - AS Roma, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel
21.40 uur: FC Porto - Benfica, Ziggo Sport, live verslag van de Portugese bekerfinale

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020