Eindhoven-talent De Rooij in beeld bij Eredivisie-clubs

31 juli 2020, 07:53

FC Eindhoven-talent Kaj de Rooij (19) staat in de belangstelling van diverse Eredivisieclubs. De buitenspeler werd eerder al genoemd bij grote broer PSV, maar ook FC Utrecht heeft interesse en NAC Breda heeft al eens geïnformeerd naar zijn diensten. "Mijn plan was sowieso volgend jaar een stap te maken. Maar als het nu komt, is dat ook mooi."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. In 36 officiële duels in het eerste elftal maakte de buitenspeler zeven doelpunten en gaf hij tien assists, waardoor hij de interesse van andere clubs vooral als een compliment ziet. "Stiekem ben ik er wel een beetje mee bezig. Iedereen stuurt ook appjes, hè", vertelt hij tegenover de regionale krant. Maar als er niet komt wat hij graag wil, staat hij ook open voor een langer verblijf bij FC Eindhoven.

De Eerste Divisie-club ontving een bedrag van de inmiddels afgeronde transfer van Jay Idzes, maar zal vermoedelijk zeker niet alles daarvan investeren. Wel heeft het een viertal testspelers op de korrel: Jap Tjong, Vinnie Vermeer, Jens van Son en keeper Youri Roulaux hoopt het binnen te halen voor komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen