Borussia Dortmund start voorbereiding nog altijd zonder Reus

30 juli 2020, 14:22

Borussia Dortmund moet aanvoerder Marco Reus nog altijd missen. De 31-jarige captain kampt met een peesontsteking en kan daarom de training nog altijd niet hervatten bij de Duitse topclub. Sinds februari staat hij al langs de kant met een bovenbeenblessure, maar een rentree is voorlopig nog niet aan de orde.

Dat heeft BVB laten weten op het clubkanaal. Reus herstelt al maanden van zijn blessure, maar veel verbetering is er ondanks alle rust nog niet gekomen. "Hij moet conservatief worden behandeld en kan nog niet met het team trainen", laat sportief directeur Michael Zorc weten over de ontsteking van de pees van Reus. Er werd juist ingezet op een rentree begin komend seizoen, maar dat is zeer twijfelachtig.

Ook over Mats Hummels kwam blessurenieuws naar buiten, maar een stuk minder ernstig dan Reus. De centrale verdediger heeft een enkelblessure opgelopen tijdens een privé-training en sluit daarom een week later dan gepland aan bij de A-selectie van Die Borussen. Komende maandag start de voorbereiding alweer van Borussia Dortmund op het nieuwe seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen