Roda JC neemt Vossebelt gratis over van Almere City

30 juli 2020, 09:52

Roda JC heeft met Niek Vossebelt (28) donderdagochtend de vijfde zomeraanwinst gepresenteerd. De Limburgers hebben de middenvelder transfervrij overgenomen van Almere City FC en hij is na Stefano Marzo, Kees Luijckx en Thijmen Goppel opnieuw een speler met Eredivisie-ervaring. Hij tekent een tweejarig contract in Kerkrade. 

Xander Lambrix is de voetballer die het vijftal aanwinsten compleet maakt. Vossebelt had nog een doorlopend contract in Flevoland, maar mocht desondanks gratis vertrekken. Afgelopen seizoen was de oud-speler van onder andere FC Den Bosch, FC Emmen en Willem II voornamelijk invaller, helemaal na het ontslag van Robert Molenaar.

"We zijn blij met de komst van Niek. Het is een fysiek sterke middenvelder, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan", licht technisch directeur Jeffrey van As de komst toe. "Hij heeft reeds bewezen dat hij een doelpunt kan maken; in zijn periode bij FC Den Bosch was hij erg trefzeker. We hopen dat hij óók in Kerkrade veel doelpunten en assists gaat maken." Vossebelt is een oude bekende van trainer Jurgen Streppel, die eerder met hem samenwerkte bij Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen