Ibrahimovic vergelijkt zichzelf met Benjamin Button

30 juli 2020, 08:16

Zlatan Ibrahimovic verkeert in grootste vorm. De 38-jarige spits maakte vier doelpunten in zijn laatste drie wedstrijden namens AC Milan, waarmee de teller op 51 staat. Daarmee was de Zweed de eerste speler ooit die vijftig goals namens beide Serie A-clubs uit Milaan maakte en dus geschiedenis schreef. "Ik ben net als Benjamin Button, alleen ben ik altijd jong geweest en nooit oud."

Daarmee doelde de Zweed na de 1-4 zege op de film The Curious Case of Benjamin Button, waarin de hoofdpersoon geboren wordt in een oud lichaam, maar steeds jonger wordt. Over een aantal maanden wordt Ibracadabra 39 jaar, toch gaf hij eerder deze week al aan dat hij nog niet denkt aan stoppen. Mogelijk gaat hij zelfs bij AC Milan door, waar hij een optie heeft om nog een jaar te spelen.

Dat trainer Stefano Pioli blijft, is in elk geval een voordeel. "Ik kan geen slecht woord over hem zeggen en ben heel blij voor Pioli. Hij heeft geweldig werk verricht", loofde de spits zijn coach. "Hij heeft altijd keihard gewerkt, ook toen zijn toekomst onzeker was. Hij heeft zijn nieuwe contract verdiend." Ralf Rangnick leek lang de nieuwe man te moeten worden bij AC Milan, in hem had de routinier duidelijk minder vertrouwen. "Wie is Rangnick? Ik weet niet wie hij is", zei hij enkele weken geleden. 

Lees ook: Ibrahimovic weet niet waar toekomst ligt: "Niemand vertelt iets"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen