'De Graafschap wil zich versterken met transfervrije Dekker'

30 juli 2020, 14:58

De Graafschap hoopt zich op korte termijn te versterken met Rick Dekker. De multi-inzetbare middenvelder is transfervrij na zijn vertrek bij PEC Zwolle en de Doetinchemmers hopen hem zo snel mogelijk te presenteren. Eerder werd ook SC Cambuur al gelinkt aan de diensten van Dekkers.

De Stentor schreef recentelijk over de interesse van de Leeuwarders in Dekkers, maar in een recente update van de Leeuwarder Courant stond al te lezen dat de selectie van Henk de Jong compleet is en men 'niet bezig is' met versterkingen. Dekker, die na zes jaar transfervrij vertrok bij PEC Zwolle, zal dus niet naar Leeuwarden gaan, maar vermoedelijk naar de concurrent uit Doetinchem.

Lees ook: Rick Dekker zoekt een nieuwe werkgever: "Er is geen slechter moment om uit contract te lopen"

De Gelderlander meldt namelijk dat de club er snel uit wil komen met de speler om hem te presenteren. In 2014 stapte Dekker over naar de club uit Overijssel, voor wie hij in totaal 91 wedstrijden zou spelen, zowel als controleur, centrale verdediger als ook verdedigende middenvelder. Bij De Graafschap wordt hij vermoedelijk als optie voor het middenveld gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen