Sow ontbreekt zonder geldige reden op training RKC Waalwijk

29 juli 2020, 18:48

RKC Waalwijk heeft Sylla Sow gemist op de eerste training van het seizoen. De aanvaller werd gewoon op het veld verwacht bij de A-selectie, maar liet zonder geldige reden verstek gaan. Vermoedelijk heeft het te maken met interesse rondom zijn persoon, toch wordt hij snel terugverwacht bij de selectie van Fred Grim.

Voetbal International en het Brabants Dagblad melden dat zijn afwezigheid niet is veroorzaakt door een blessure. "Hij heeft zijn eigen redenen om niet te komen. We gaan ervan uit dat hij snel weer op het veld staat", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld aan het weekblad weten. Concreet worden er clubs overigens nog niet aan hem gelinkt.

Lees ook: Besiktas wil Tahiri proberen los te weken van RKC Waalwijk

Dat was voor Anas Tahiri wel het geval: hij werd in de Turkse media onder andere gelinkt aan Besiktas. Van Mosselveld sprak erover met het management van de middenvelder. "Zij stelden dat er wellicht belangstelling is. Ik heb aangegeven dat ze weten waar ze zich moeten melden en tot op heden heeft niemand dat gedaan. Ik kan er nu niet zo veel mee. Aan de andere kant is het ook niet gek als er interesse zou zijn voor een van onze betere spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen