Toptalent Torres wordt koopje voor City, Quaresma transfervrij

29 juli 2020, 17:21

Manchester City gaat zich op korte termijn zeer vermoedelijk versterken met Ferran Torres (20). De buitenspeler van Valencia bereikte zelf al een persoonlijk akkoord met The Citizens over een transfer en inmiddels zouden beide clubs ook een overeenstemming hebben bereikt. Hij kan worden gezien als de opvolger van Leroy Sané.

Valencia wilde de smaakmaker graag in de sinaasappelstad houden, maar aangezien zijn contract in 2021 afloopt, had het weinig poten om op te staan. Volgens Goal wordt er slechts 25 miljoen euro betaald voor de gewilde buitenspeler, met bonussen die nog kunnen oplopen tot wel tien miljoen euro.

Met de deal worden onder andere Juventus, Real Madrid en Atlético Madrid afgetroefd, die ook belangstelling zouden hebben in Torres, die naar verluidt een vijfjarig contract tekent. In totaal kwam de buitenspeler tot 97 officiële optredens, waarin hij negenmaal scoorde en twaalf assists gaf.

Quaresma transfervrij

Verder kwam er ook nieuws uit Turkije over een andere buitenspeler: de inmiddels 36-jarige Ricardo Quaresma heeft Kasimpasa verlaten. De Portugees had als aanvoerder de optie om nog een jaar te blijven, maar in overeenstemming is besloten om van die mogelijkheid geen gebruik te maken. Waar de oud-speler van ondere andere Chelsea, FC Barcelona en Internazionale zal neerstrijken, is nog niet bekend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen