'Belangstelling voor Kerk wordt concreter, ook interesse in Klaiber'

29 juli 2020, 15:31

FC Utrecht houdt serieus rekening met een vertrek van Gyrano Kerk (foto). Voor Sean Klaiber bestaat eveneens belangstelling. Het duo op de rechterflank van Utrecht heeft Engelse interesse gewekt. Beiden mogen alleen voor de hoofdprijs vertrekken uit de Galgenwaard.

Dat meldt Voetbal International. Naast Engelse interesse staat de 24-jarige Kerk ook op de radar van clubs uit Duitsland, Spanje en Schotland. Toen de clubtopscorer vorig jaar zijn contract verlengde, werd afgesproken dat Utrecht zich constructief zou opstellen bij eventuele interesse. Volgens VI wordt die interesse nu steeds concreter. Kerk heeft een voorkeur voor Engeland, waar clubs uit zowel de Premier League als het Championship op hem azen.

Klaiber heeft zich onder meer in de kijker gespeeld van Leeds United, weet het weekblad. Op de rechtsback is nog geen concreet bod uitgebracht. Utrecht houdt wel rekening me een transfer van Klaiber, aangezien de Domstedelingen recentelijk informeerden naar Tobias Pachonik van VVV-Venlo. De bedragen die Utrecht mogelijk ontvangt voor Kerk en Klaiber, kan de club deels herinvesteren. Ook liggen lijstjes met potentiële vervangers al klaar op de Utrechtse burelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen