Hoedt: "Bedoeling dat ik deze keer definitief vertrek"

29 juli 2020, 13:12

Wesley Hoedt hoopt deze zomer een definitieve transfer te maken. De 26-jarige verdediger werd de afgelopen seizoen door Southampton verhuurd aan Celta de Vigo en Antwerp. In Engeland heeft hij nog een tweejarig contract. "Er loopt een aantal dingen, er is interesse genoeg", aldus de voormalig speler van AZ.

"Meer kan ik er niet over zeggen, want ik blijf afhankelijk van Southampton. De bedoeling is wel dat ik deze keer definitief vertrek", zegt Hoed in Het Nieuwsblad. "Ik las net geruchten over Club Brugge, maar dat verbaast me, daar heb ik nog niks over gehoord. Ik zie het dus gewoon als een compliment. Maar gezien de speciale coronasituatie zou je gek zijn om dingen uit te sluiten. Ook al speelt er momenteel niks, zelfs een terugkeer naar Antwerp sluit ik niet bij voorbaat uit. Ik ben er gisteren nog geweest, maar dat was om wat spullen op te halen en de jongens succes te wensen. Daar moet je niks uit concluderen."

Lees ook: Corona brengt start seizoen België ernstig in gevaar

Antwerp speelt zaterdag, als het coronavirus geen roet in het eten gooit, de bekerfinale tegen Club Brugge. Hoedt kan niet meedoen. "Het was heel mooi geweest als ik die beker mee naar Antwerpen had kunnen brengen. Maar mijn contract liep in juni af en er is nooit sprake geweest van een maandje langer te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen