Kansen missende Locadia: "Ik neem mijn verantwoordelijkheid"

29 juli 2020, 12:03

Jürgen Locadia voelt zich verantwoordelijk voor de uitschakeling van FC Cincinnati in het MLS-toernooi. De oud-PSV'er, die na blessureleed zijn rentree maakte, hielp tegen Portland Timbers een enorme kans op de winnende treffer om zeep en miste in de beslissende penaltyserie een strafschop. Vóór de beide missers, nam Locadia vanaf elf meter wel de gelijkmaker voor zijn rekening.

Op aangeven van Siem de Jong had Locadia de bal in de slotfase voor het intikken. In plaats daarvan schoot hij de bal over. "Ik raakte de bal niet goed. In zo'n situatie moet je als spits scoren", zegt Locadia op beelden van FOX Sports. "Ik neem mijn verantwoordelijkheid. Er zijn geen excuses. Dit overkomt iedere spits weleens. Ik moet mijn hoofd omhoog houden en wachten op de volgende kans."

Ondanks de uitschakeling, biedt het toernooi perspectief voor Cincinnati. Vorig seizoen eindigde de club nog onderaan in de Eastern Conference. Afgelopen weken werden er knappe zeges geboekt op Atlanta United en New York Red Bulls. "Deze wedstrijd (tegen Portland Timbers, red.) speelden we gelijk en dat geeft de ploeg wel veel vertrouwen in waar we mee bezig zijn", aldus Jaap Stam. "We moeten hierop voortborduren en hopen in de competitie stappen te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen