PSV laat voormalig toptalent Maria meetrainen met beloften

28 juli 2020, 19:48   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 19:53

Michaël Maria is opgedoken bij PSV. De linksachter is transfervrij nadat zijn periode bij het Australische Adelaide United werd gestopt vanwege het coronavirus en werkt bij de beloftenploeg aan zijn conditie om weer een nieuwe club te vinden. Zelfs een contract bij zijn oude werkgever PSV sluit hijzelf op voorhand niet uit.

Maria stond ooit te boek als groot talent in de jeugdopleiding van PSV, maar loste zijn belofte niet in en kwam na avonturen in de lagere divisies in Duitsland terecht bij FC Twente. Ook daar was zijn periode geen groot succes, waarna hij via Charlotte Independence bij Adelaide United terechtkwam. Daar werd hij herenigd met Gertjan Verbeek, die hem ook naar Enschede haalde. 

Uit Australië is de international van Curaçao vertrokken vanwege het coronavirus, waardoor hij de laatste tijd individueel trainde om fit te blijven. Bij Jong PSV hoopt hij trainingsritme op te doen en zou hij zelfs in oefenwedstrijden in actie mogen komen. Vanwege zijn verleden in Eindhoven is hij welkom bij PSV, al is Maria zelf erg ambitieus.

"PSV zoekt ook nog een linksback toch?", zegt hij met een kleine knipoog tegenover Voetbal International. "Wie weet. Ik train en ik doe mijn best. Iedereen die mij kent, weet hoe ik erover denk en wat mijn droom is. Zeg nooit nooit, maar ik ben al heel dankbaar dat ik mag meetrainen. Ik ben net een klein kind. Vandaag heb ik de hele dag met een grote lach op het trainingsveld gestaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen