'Ajax denkt aan huur Kubo, Feyenoord meldt zich voor Antonucci'

28 juli 2020, 16:39

Ajax volgt de verrichtingen van Take Kubo (19). De buitenspeler van Real Madrid werd afgelopen seizoen succesvol verhuurd aan Real Mallorca, maar komt ook komend jaar niet in beeld bij De Koninklijke. In Amsterdam zouden ze hopen dat ze de talentvolle Japanner kunnen huren, al heeft ook Sevilla interesse. 

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. De Spaanse krant weet dat Kubo, in het verleden ook actief bij FC Barcelona, door de forse concurrentie met onder andere Eden Hazard, Vinicius Jr. en Rodrygo weinig speeltijd zal krijgen en verhuurd mag worden komend seizoen. Afgelopen jaar maakte de buitenspeler 35 wedstrijden in La Liga vol, waarin hij viermaal scoorde en vijf assists gaf.

Feyenoord meldt zich voor Antonucci

In Rotterdam-Zuid zoeken ze nog een middenvelder, zo vertelde Dick Advocaat maandag na de eerste training. Daarvoor gaan ze zich melden bij AS Monaco, voor de diensten van Francesco Antonucci, zo meldt Feyenoord Transfermarkt althans. Afgelopen seizoen maakte hij een uitstekende indruk bij FC Volendam en de Franse topclub zou hem opnieuw willen verhuren. Eerder werd ook onder andere AZ gelinkt aan Antonucci.

Lees ookAdvocaat niet tevreden over breedte selectie Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen