Sneijder snuffelt bij DHSC voorzichtig aan trainersvak

28 juli 2020, 11:12

Wesley Sneijder verscheen gisteren (maandag) op het trainingsveld van DHSC om voorzichtig te snuffelen aan het trainersvak. Hij keek mee met hoofdtrainer Gert Kruys om eens te proeven of een trainerscarrière op dit moment al iets voor hem zou zijn. Sneijders oudere broer Jeffrey is assistent van Kruys. "Wesley is nu op een punt in zijn carrière dat hij een aantal kanten op kan", licht Kruys toe.

Eerder deze maand kwam naar buiten dat Sneijder als speler mee zou trainen met de selectie van DHSC. Later kwam Oranje's recordinternational daar op terug. Dat Sneijder gisteren dan toch verscheen op de training, zorgde voor enige verwarring. "Hij heeft mij gevraagd of hij een kijkje in de keuken mag komen nemen en nu loopt hij hier mee. Maar het kan ook zo zijn dat hij straks weer ergens anders rondloopt. Wes heeft meerdere pijlen op zijn boog staan", verduidelijkt Kruys in gesprek met Voetbal International.

Lees ook: Sneijder gaat voor trainerspapieren: "Kriebelt"

Sneijder zal niet officieel toetreden tot de staf van Kruys. "Wesley is ook regelmatig op Ibiza, waar hij nog een huis en een zaak heeft. Als hij naar het buitenland gaat, dan zegt-ie dat en is dat prima. En als hij hier is zien we hem graag en maak ik optimaal gebruik van zijn voetbalknowhow. Als je een jongen als Wesley erbij hebt lopen in je groep, dan is dat gewoon een absolute meerwaarde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen