Sneijder verschijnt voor eerste keer op trainingsveld DHSC

Sneijder verschijnt voor eerste keer op trainingsveld DHSC

27 juli 2020 – Wesley Sneijder heeft maandagavond toch zijn gezicht laten zien bij de eerste training van DHSC. Gehuld in een trainingspak en met voetbalschoenen aan betrad hij het trainingsveld, maar de recordinternational trainde niet met de groep mee.Dat meldt RTV Utrecht. Sneijder bleef in de buurt van de trainers en overlegde een aantal keer met de technische staf van DHSC, onder wie hoofdcoach Gert Kruys. Aan het einde van de training ging de gestopte middenvelder nog even in de weer met de bal, maar een echte fysieke inspanning leverde hij niet.

De 36-jarige Sneijder meldde zich vorige week af voor de eerste training van DHSC, maar verscheen maandag desalniettemin op het trainingsveld. De oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter zette eerder deze maand de deur voor een terugkeer als voetballer op een kier. De gestopte middenvelder liet zich inspireren door Arjen Robben, die uit zijn pensioen is gekomen en volgend seizoen in het shirt van FC Groningen te bewonderen is. Sneijder wil graag nog een keer uitkomen in het shirt van de club uit zijn geboortestad: FC Utrecht.

Kruys was maandag blij met de aanwezigheid van Sneijder. "Ik zou gek zijn als ik niet gebruik ging maken van de knowhow van Wesley Sneijder. Wesley heeft mij gevraagd om hier trainer te worden. Vanaf dat moment heb ik heel veel contact met 'm. Ik maak gretig gebruik van zijn kijk op voetbal. Hij zal regelmatig hier zijn en gedeeltes van trainingen mee gaan doen", liet hij aan bovengenoemd medium weten.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020

  3. maandag 21 september 2020