PSG waarschijnlijk zonder Mbappé tegen Atalanta

27 juli 2020, 17:28   Bijgewerkt: 27 juli 2020, 17:43

Paris Saint-Germain heeft maandag meer duidelijkheid verschaft over de ernst van blessure van Kylian Mbappé. De Franse aanvaller ligt er naar verwachting drie weken uit met zijn enkelblessure. De Champions League-wedstrijd tegen Atalanta wordt daardoor een race tegen de klok voor de sterspeler van PSG. En de kans is klein dat Mbappé die race wint.

Mbappé raakte afgelopen vrijdag geblesseerd tijdens de Coupe de France-finale tegen Saint-Étienne. Na een harde tackle van Loïc Perrin moest de aanvaller geblesseerd het veld verlaten. Gevreesd werd dat het seizoen erop zat voor Mbappé. Zaterdag bleek dat de Fransman 'slechts' zijn enkel had verstuikt. Hoewel de schade relatief meevalt, is het nog maar de vraag of hij dit voetbaljaar nog van waarde kan zijn voor PSG.

De Coupe de la Ligue-finale tegen Olympique Lyon van aanstaande vrijdag gaat in elk geval voorbij aan de neus van Mbappé. Over tweeënhalve week, op woensdag 12 augustus, neemt Paris Saint-Germain het in de kwartfinale van de Champions League op tegen Atalanta. De kans is groot dat ook die wedstrijd te vroeg komt voor de Fransman. Als PSG doorstoot naar de halve finale, dan is Mbappé er mogelijk wel weer bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen