Atlanta United stelt Glass tijdelijk aan als opvolger De Boer

27 juli 2020, 15:50

Atlanta United heeft Stephan Glass aangesteld als de tijdelijke opvolger van Frank de Boer. De manager was werkzaam bij het tweede team van de MLS-club, maar wordt tijdelijk hoofdcoach. De club gaat wel op zoek naar een permanente opvolger van de Nederlandse coach, die afgelopen week vertrok bij Atlanta United.

Dat heeft de club bekend gemaakt. Glass is een Schotse oud-voetballer, die in zijn loopbaan onder andere voor Watford, Newcastle United en Abderdeen speelde. Sinds 2019 is hij werkzaam bij Atlanta United, waar hij het tweede team onder zijn hoede. Die functie wordt voorlopig ingevuld door Tony Annan, de directeur van de jeugdopleiding.

"Ik voel me vereerd om de interim-hoofdcoach van het eerste team van Atlanta United te zijn", laat Glass weten op de clubsite. "Ik zet me in om het harde werk van het team voort te zetten en om te voldoen aan de hoge standaard die van ons verwacht wordt, zowel op als buiten het veld."

De coach debuteert komend weekend tegen New York City. Rob Valentino (assistent-trainer), Liam Curran (keeperstrainer), Jack Kimber (fitnesscoach) en Henry Apaloo (interim-assistent) maken deel uit van de technische staf van Glass.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen