Lampard verwijst Kepa op laatste speeldag naar de bank

26 juli 2020, 16:13   Bijgewerkt: 26 juli 2020, 19:15

Een duidelijke signaal van Frank Lampard op de laatste speeldag van de Premier League. Niet Kepa Arrizabalaga, maar Willy Caballero verdedigt het doel van Chelsea tegen Wolverhampton Wanderers. De bekritiseerde Spaanse doelman moet zich tevredenstellen met een plek op de reservebank.

Chelsea-fans smeken al weken om een keeperswissel. Kepa, die in 2018 voor liefst tachtig miljoen euro overkwam van Athletic Bilbao, valt bijna iedere speelronde door de mand. De doelman werd in februari al een keer gepasseerd door Lampard en keerde na de coronacrisis terug onder de lat. Nu wordt hij opnieuw naar de bank verwezen. Het besluit van Lampard vergroot de kans dat Kepa deze zomer bij Chelsea vertrekt. Onder meer Ajax-doelman André Onana wordt als potentiële opvolger van de Spanjaard.

Chelsea grijpt zondag een Champions League-ticket als het gelijkspeelt of wint van Wolverhampton Wanderers. Als The Blues verliezen, dan eindigen zij alsnog in de top-vier als Manchester United wint van Leicester City.

Aké

Nathan Aké keert bij AFC Bournemouth terug in de wedstrijdselectie, maar begint tegen Everton vanaf de bank. The Cherries moeten op Goodison Park winnen en hopen dat Aston Villa en Watford onderuit gaan. Alleen dan handhaaft Bournemouth zich in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen