Bayern mist Pavard (deels) in restant Champions League

26 juli 2020, 15:58   Bijgewerkt: 26 juli 2020, 16:06

Bayern München heeft een domper te verwerken gekregen over Benjamin Pavard (24). De Franse rechtsachter heeft de training verlaten en heeft in de eerste diagnose een kwetsuur aan zijn middenvoetbeentje te horen gekregen. Daardoor zal hij het de return tegen Chelsea zeer vermoedelijk missen.

Sowieso is zijn inzetbaarheid in het restant van de Champions League twijfelachtig, want Bayern München verwacht dat hij minimaal enkele weken uit de roulatie zal liggen. Der Rekordmeister verdedigt op 8 augustus de 0-3 voorsprong in eigen huis tegen Chelsea, waardoor de kwartfinale ze vermoedelijk niet meer zal ontgaan. Of Pavard daarna wel weer beschikbaar is, is nog onduidelijk. 

Voor de Fransman is het ook een flinke domper, omdat hij dit seizoen een absolute vaste kracht is bij Bayern München. Sinds de trainerswissel is hij de vaste rechtsback van Hansi Flick, die vermoedelijk opnieuw moet improviseren. Onder hem is er juist een duidelijke keuze gemaakt, nadat veel spelers op die plek werden geposteerd. De laatste keer dat Pavard ontbrak, nam huurling Álvaro Odriozola zijn plaats over.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen