Monteiro schakelt Büttner uit in MLS is Back-toernooi

26 juli 2020, 10:26

Philadelphia Union heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) geplaatst voor de kwartfinale van het MLS is Back-toernooi. De club uit Pennsylvania was in de achtste finale met 1-0 te sterk voor New England Revolution. Voormalig Eredivisie-smaakmaker Jamiro Monteiro had een groot aandeel in de overwinning.

Philadelphia Union kwalificeerde zich voor de knock-outfase van het toernooi door in een groep met Orlando City, New York City FC en Inter Miami zeven punten te pakken. Tegenstander New England Revolution van Alexander Büttner had in de groepsfase eveneens geen wedstrijd verloren. Daarnaast had de club uit Massachusetts nog maar één goal tegen gekregen.

Het tweede tegendoelpunt in het MLS is Back-toernooi werd New England Revolution in de nacht van zaterdag op zondag fataal. Na een fraaie dieptepass van Monteiro maakte Sergio Santos na een uur de enige goal van de wedstrijd. In de kwartfinale komt Philadelphia Union ofwel Vancouver Whitecaps, ofwel Sporting Kansas City tegen.

Overige uitslag

Orlando City - Impact de Montréal 1-0

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen