Internazionale jaagt níet op Messi: "Fake news"

26 juli 2020, 08:24

Lionel Messi komt komende zomer niet naar Internazionale. De Argentijn werd in het Italiaanse roddelcircuit de afgelopen dagen aan de Serie A-club gelinkt, maar de transfer zal geen doorgang vinden. Zowel trainer Antonio Conte als ook algemeen directeur Giuseppe Marotta ontkennen met klem dat Inter ook maar een poging zal wagen voor de ster van FC Barcelona.

Radio Rai ontdekte dat Messi senior een huis heeft gekocht in Milaan. Vervolgens ging La Gazzetta dello Sport ermee aan de haal en kopte op de voorpagina: Inter - Messi, waarom niet? Het is publiek geheim dat Internazionale ervan droomt om Messi ooit in het blauw-zwart te bewonderen. Toch is een overgang niet realistisch, stelt Marotta. "Hij is absoluut niet een van de targets waar wij in de transfermarkt op mikken", verduidelijkte de bestuurder de plannen van Inter.

"De geruchten zijn fantasy football", aldus Marotta, die wel bezig is om Alexis Sánchez langer bij Internazionale te houden. De Chileen wordt momenteel gehuurd van Manchester United. In elk geval hoopt Inter over hem te kunnen beschikken in de Europa League en mogelijk ook zelfs volgend seizoen.

Ook trainer Conte werd gevraagd naar de ontwikkelingen rondom Lionel Messi en hij koos dezelfde woorden als Marotta. "Hij komt niet naar Inter, zelfs niet in fantasy football", zei de Italiaanse coach. "De geruchten dat Lionel Messi naar Inter komt, zijn totaal niet waar. Fake news."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen