Sarri: "Moeilijkste seizoen in geschiedenis van Italiaanse voetbal"

25 juli 2020, 19:50

Juventus maakt het zich behoorlijk lastig in de Italiaanse titelstrijd en liet de eerste poging om het kampioenschap te pakken tegen Udinese schieten. Trainer Maurizio Sarri heeft het echter opgenomen voor zijn elftal en stelt dat de Oude Dame op weg is naar de titel in het moeilijkste seizoen ooit in het Italiaanse voetbal.

Dat vertelde hij voorafgaand aan het treffen met Sampdoria, waar Juventus zondag (morgen) een nieuwe kans krijgt om het kampioenschap te pakken. "Dit is het moeilijkste seizoen in de geschiedenis van het Italiaanse voetbal. Gezien die grote moeilijkheden vind ik dat het team het goed gedaan heeft", zei Sarri tijdens de persconferentie.

Daarnaast heeft Juventus ook een behoorlijk aantal blessures dit seizoen. "Maar dat hoort bij een ploeg die zoveel wedstrijden speelt als wij. Dat is niets om dramatisch over te doen", vond de oefenmeester, die tegen Udinese zag dat zijn elftal té aanvallend ging spelen. Toch vond hij dat niet direct een nadeel.

"Ik heb liever dat als reden voor een nederlaag, dan dat we teveel afwachten. Dat is ons ditmaal ook een paar keer overkomen dit seizoen." Dat het zondagavond tegen Sampdoria weer misgaat, verwacht Sarri zeker niet. In paniek is hij dan ook allerminst. "We hebben tot 2 augustus om ons doel te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen