'Ter Stegen mist CL-restant mogelijk bij FC Barcelona'

25 juli 2020, 18:25

FC Barcelona-keeper Marc-André Ter Stegen moet op korte termijn geopereerd worden aan zijn rechterknie. De Duitse sluitpost kampt al langere tijd met een blessure, maar wilde de operatie tussen de seizoenen laten uitvoeren. Door de corona-uitbraak is de situatie veranderd en moet hij mogelijk al snel onder het mis, wellicht zelfs voor het restant van de Champions League.

Dat schrijven diverse Spaanse media. Het is al langer bekend dat Ter Stegen een knieblessure heeft, maar de pijn is de laatste tijd sterk verergerd. Dat hij tegen Deportivo Alavés al niet meer onder de lat stond tijdens de laatste wedstrijd van het Primera Division-seizoen, is veelzeggend. Ter Stegen wil zelf het liefst de operatie plannen na de Champions League-duels, maar als hij te veel last houdt, komt de operatie op een zo kort mogelijke termijn. Het herstel zou liefst drie á vier maanden duren.

Dat betekent dat de keeper het CL-restant moet missen, maar wel voor komend seizoen bijna volledig inzetbaar is. Stand-in Neto zou dan de rol van Ter Stegen moeten overnemen bij de Catalanen, die de achtste finale tegen Napoli sowieso nog op het programma heeft staan. Als Ter Stegen dan nog wel in actie komt, mist hij sowieso de seizoensstart. Met het oog op het uitgestelde EK, is het nog langer doorschuiven van de operatie ook geen optie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen