Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zenit pakt Russische dubbel en maakt einde aan sprookje Khimki

Zenit pakt Russische dubbel en maakt einde aan sprookje Khimki

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 juli 2020 – Zenit Sint-Petersburg heeft zich zaterdagmiddag verzekerd van de dubbel in Rusland. De topploeg had een bijzonder zware dobber aan het nietige FC Khimki. De ploeg uit het tweede niveau hield lange tijd de rijen gesloten, maar brak door een door Malcom versierde strafschop alsnog in de slotfase: 1-0. 

Daarmee wordt een daverende stunt voorkomen, want Khimki is een ploeg van het tweede niveau en kwam na de coronabreak bovendien niet meer in actie in de competitie, alleen Ural werd uit de beker geknikkerd in de halve eindstrijd. Daarvoor was het een van de absolute verrassingen van het bekertoernooi, want de ploeg van het tweede niveau won in de kwartfinale van de beker met liefst 5-1 van Torpedo Moskva, terwijl ook Roebin Kazan en Orenburg werden uitgeschakeld door het kleine clubje.

Het sprookje had zelfs lange tijd uitzicht op een mooier einde, maar een kleine tien minuten voor tijd versierde Malcom een strafschop, die door Artem Dzyuba uiteindelijk koelbloedig werd verzilverd. Hij bezorgde Zenit de vierde beker in de clubhistorie, die bovendien de dubbel betekent na de eerder al behaalde landstitel.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd