Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zeefuik dreigt met transfervrij vertrek bij Groningen in 2021

Zeefuik dreigt met transfervrij vertrek bij Groningen in 2021

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 juli 2020 – Deyovaiso Zeefuik heeft net als Azor Matusiwa de knuppel in het hoenderhok gegooid bij FC Groningen. De back stak al langer zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken, maar heeft daar middels een nieuw interview nog eens een schepje bovenop gedaan. Opnieuw moet technisch directeur Mark-Jan Fledderus het ontgelden. "Als Fledderus zich zo blijft opstellen, ga ik aan het einde van het seizoen transfervrij naar Hertha."

Dat vertelt de verdediger tegenover RTV Noord. Hertha BSC wil de back al langere tijd graag inlijven, maar komt er vooralsnog niet uit met FC Groningen over een transferbedrag. De noorderlingen willen meer dan de tot dusver geboden vier miljoen euro, wat Zeefuik op zijn beurt weer niet begrijpt.

"Dat ze nu de hoofdprijs vragen voor een speler die voor drie ton gekocht is en nog maar een éénjarig contract heeft, maakt het erg tegenstrijdig", stelt Zeefuik over het feit dat FC Groningen in financiële moeilijkheden zit door het coronavirus. "Het probleem is dat Fledderus alleen maar wil dealen met Southampton en mij die kant op pusht. Hij heeft zogenaamd het beste met me voor, maar ik wil zelf over mijn carrière beslissen. Ik laat Fledderus niet mijn leven bepalen."

Lees ook: Zeefuik wil weg: "Zo snel mogelijk naar Hertha BSC"

Fledderus laat desgevraagd weten dat de verschillen tussen beide clubs enorm groot zijn momenteel. Ploeggenoot Matusiwa zat in een vergelijkbare situatie: de middenvelder van FC Groningen wil vertrekken uit de Eredivisie, maar de Groningers willen hem voorlopig nog niet kwijt, ondanks een miljoenenbod. En dat maakt Matusiwa naar eigen zeggen chagrijnig. En ook hij haalde al eens hard uit naar Fledderus.

FC Groningen is intussen wel bijna rond met de opvolger van Zeefuik, Damil Dankerlui. "De laatste dingen moeten nog geregeld worden", aldus Fledderus, die aangeeft dat de van Willem II over te komen speler komende week vermoedelijk medisch gekeurd wordt. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd