SC Heerenveen doet goede zaken: Veerman verlengt

25 juli 2020, 14:33   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 17:06

SC Heerenveen heeft belangrijke zaken gedaan: Joey Veerman is twee seizoenen langer aan de Friese club verbonden. Zijn oorspronkelijke verbintenis liep nog twee seizoenen door. De 21-jarige middenvelder is een van de spelers die op termijn een mooie transfersom op moet leveren.

Veerman, die vorige zomer overkwam van FC Volendam, heeft net zijn eerste seizoen voor Heerenveen achter de rug. De regisseur van de Friezen ontwikkelde zich razendsnel en speelde zich onder andere in de picture van Feyenoord. Nu Veerman tot de zomer van 2024 onder contract ligt, neemt zijn markwaarde alleen maar toe.

"Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de Eerste Divisie bij sc Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan", zegt technisch manager Gerry Hamstra op het clubkanaal van Heerenveen. "We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract  geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen