De Mos: "Willem II zou ideaal zijn voor Frank de Boer"

25 juli 2020, 13:49   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 17:06

Hoe nu verder met de carrière van Frank de Boer als trainer? Gisteren werd bekend dat hij per direct vertrekt bij Atlanta United. Eerder kenden zijn avonturen bij Internazionale en Crystal Palace ook al geen happy end. "Frank zal nu een goede keuze moeten maken. Als ik Frank was, zou ik nu rustig wachten op een club waar hij zijn voetbalvisie daadwerkelijk tot uitvoering kan brengen", zegt Aad de Mos. 

De Mos denkt dat De Boer in Nederland niet zou misstaan bij Willem II. "Ik zou de combinatie Frank en Willem II een mooie vinden", zegt de analist tegen het Algemeen Dagblad. "Die club noemt zich graag het Ajax in het klein. En dat is het in feite ook: 4-3-3, mooi voetbal. Willem II zou ideaal zijn voor Frank. Dan kan hij daarna weer de stap naar het buitenland maken."

Ronald Waterreus denkt dat die categorie clubs ook prima bij De Boer past. "Ik weet dat Frank altijd heeft geroepen dat hij in Nederland alleen bij Ajax hoofdtrainer wil zijn, maar waarom zou hij het niet eens proberen bij clubs als SC Heerenveen of AZ, die ook mooi voetbal nastreven? Ik denk dat Frank daar uitstekend zou passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen