Bom onder play-offs voor promotie naar La Liga

25 juli 2020, 13:03

De Spaanse play-offs voor promotie naar La Liga staan op losse schroeven. Bij Fuenlabrada zijn nu 28 coronagevallen vastgesteld. De club, die in aanmerking komt voor het seizoenstoetje, kon maandag tijdens de laatste speelronde op bezoek bij Deportivo La Coruna al niet in actie komen vanwege de eerste positieve coronatesten.

Fuenlabrada heeft zaterdag laten weten dat het aantal positieve coronagevallen is opgelopen naar 28. Een van de spelers werd vrijdag nog opgenomen in het ziekenhuis, maar is zijn toestand stabiel. Het zorgt voor een complexe situatie in de Segunda Division. Fuenlabrada heeft de uitwedstrijd tegen Depor normaliter nog tegoed en stelt bij een overwinning de play-offs veilig. Door de recente ontwikkelingen kan Fuenlabrada het inhaalduel voorlopig niet spelen.

De play-offs zijn tot nader order uitgesteld. Fuenlabrada moet vrezen dat het de toegang tot de play-offs wordt ontzegd, als blijkt dat de club nalatig is geweest in het naleven van de protocollen. Ook komen andere clubs in verweer. Elche vindt dat er sprake is van competitievervalsing. Als Fuenlabrada het duel met Deportivo mag inhalen en daarin zegeviert, valt Elche buiten de boot. Deportivo is eveneens niet te spreken over de gang van zaken. De club degradeerde maandag, zonder dat het in actie kwam tegen Fuenlabrada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen