Klaassen houdt deur voor Ajax toch op kier: "Nog niets concreet"

25 juli 2020, 08:35   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 17:04

Davy Klaassen houdt de deur voor Ajax op een kier. Deze gooide Søren Lerby twee dagen geleden nog dicht, maar dat heeft een reden. Klaassen wil niet over een mogelijke overstap naar Amsterdam praten. "Omdat ik dat niet netjes naar Werder Bremen toe vind", verduidelijkt de 27-jarige middenvelder.

"De club is goed voor mij, ik heb een contract tot 2022 en alles wat ik over Ajax zeg, leidt tot speculatie", zegt Klaassen in De Telegraaf. "Iedereen weet dat Ajax mijn club is en dat dit altijd zo zal blijven. Maar er is op dit moment nog niets concreet en ik heb het naar mijn zin in Bremen. Al was afgelopen seizoen niet zo leuk. Als er clubs concreet worden, zal ik daar pas over nadenken."

Lees terug: Klaassen kiest niet voor terugkeer naar Ajax en blijft bij Werder

Afgelopen seizoen bleef Klaassen met Werder Bremen ternauwernood in de Bundesliga. "Als je ziet wat wij voor een jaar hebben gehad, dan is dat bizar. En dan heb ik het niet eens over de coronacrisis. Er was een week waarin er elke dag spelers geblesseerd raakten op de training. De prestaties waren slecht en dat we de club het ravijn in konden laten storten, hing als een dreiging boven ons hoofd."

Via een tweeluik tegen FC Heidenheim voorkwam Werder een drama. "Na de wedstrijd hebben we wel een klein feestje gevierd, ja, als je daarop doelt. We gingen laat na de wedstrijd uit Heidenheim weg en kwamen na de busrit en de vlucht om half zes in de ochtend in Bremen aan. We konden nog ergens terecht om de handhaving te vieren, dus het werd wel behoorlijk laat, of eigenlijk heel vroeg."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen