Bournemouth neemt op laatste moment besluit over Aké

24 juli 2020, 17:34

Bournemouth heeft stille hoop dat Nathan Aké zondag in de laatste competitiewedstrijd kan spelen. De huidige nummer negentien van de Premier League heeft nog een kleine kans om zich te handhaven. Aké miste de laatste twee duels vanwege een liesblessure.

"Nathan is een belangrijk onderdeel van onze ploeg. We moeten afwachten of hij fit is. Hij heeft een lichte liesblessure, het is nog niet zeker of hij kan spelen", citeert Sky Sports manager Eddie Howe. "Op het laatste moment nemen wij een besluit."

The Cherries dienen de uitwedstrijd tegen Everton in ieder geval te winnen. Anders valt sowieso het doek. "We hebben het geloof dat we onze wedstrijd kunnen winnen. Dat is ook het enige waar we zelf de controle over hebben. Het is wel gemakkelijker gezegd dan gedaan, want in uitwedstrijden hebben we niet goed gepresteerd."

Vervolgens is Bournemouth afhankelijk wat concurrenten Aston Villa en Watford doen tegen respectievelijk West Ham United en Arsenal. Beide concurrenten moeten verliezen, wil Bournemouth niet degraderen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen