"Romero zou naast Malen wel eens grootste 'transfer' kunnen zijn"

24 juli 2020, 09:34   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 16:15

PSV houdt zich vooralsnog koest op de transfermarkt. De Eindhovenaren trokken voor het komnede seizoen nog geen nieuwe spelers aan, maar haalden met Roger Schmidt wel een nieuwe trainer. Hij is, volgens Aad de Mos, de grootste aanwinst voor PSV. De analist heeft ook hoge verwachtingen van de herstelde Donyell Malen. Tevens is De Mos benieuwd naar Maxi Romero.

De Mos is onder de indruk van Schmidt. Hij geeft in een interview met De Telegraaf aan dat hij zelden een trainer in Nederland zo inhoudelijk over het spelletje heeft horen praten als de Duitser. "Maar Malen: als je zo vaak in het zestienmetergebied gaat zijn, zoals Schmidt belooft te doen, is Malen natuurlijk van enorme waarde. Hij heeft een neusje voor de goal en bijna alles wat hij daarbinnen aanraakt, is een goal. Dat is lang het gemis van PSV geweest", aldus De Mos.

Malen hervatte onlangs de training na lang met een knieblessure uit de roulatie te zijn geweest. "Ik hoop dat hij topfit blijft en geen terugval krijgt. Een terugslag als deze kan twee kanten opgaan. Of je raakt achterop, of je wordt nóg beter dan je al was. Zijn grote voorbeeld daarin moet Ruud van Nistelrooy zijn. Hij heeft zelf zware knieblessures meegemaakt en daarna zijn totale pakket verbeterd. Van zijn bovenlichaam, tot onder. Hij is daarna geëxplodeerd bij Manchester United en Real Madrid."

De Mos geeft aan dat Schmidt PSV in een 4-4-2-formatie zal laten spelen. "In mijn logica speelt dan het hele elftal in dienst van de twee voorop, dat deed ik ook in mijn tijd bij PSV met Luc Nilis en Ronaldo. Maxi Romero zou naast Malen wel eens de grootste 'transfer' kunnen zijn in dat opzicht. Wat vaststaat, is dat we een heel ander PSV gaan zien dan het PSV van de laatste jaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen