Bankzitter Vermeer loopt Stam mis in MLS is Back-toernooi

24 juli 2020, 08:58

Los Angeles FC heeft in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) in het MLS is Back-toernooi naast de groepswinst gegrepen. Met Kenneth Vermeer negentig minuten op de bank speelde de club uit Californië 2-2 tegen Portland Timbers. Daardoor komt Vermeer zijn oude trainer Jaap Stam (nog) niet tegen het toernooi.

Los Angeles FC zou in de knock-outfase van het MLS is Back-toernooi worden gekoppeld aan FC Cincinnati als het had gewonnen van Portland Timbers. Het zag er in de laatste groepswedstrijd lange tijd naar uit dat Los Angeles FC de volle buit zou pakken. Na een vroege achterstand knokte de club van Vermeer zich nog voor rust naar een 2-1 voorsprong. Die voorsprong hield de club uit Californië lang vast, tot Portland Timbers tien minuten voor tijd de 2-2 maakte.

Door de remise vervolgt Los Angeles FC het toernooi met een ontmoeting met Seattle Sounders, de club van Kelvin Leerdam. Het is nog maar de vraag of Vermeer dan in actie komt. De Nederlandse doelman stond de eerste wedstrijd van het toernooi onder de lat bij Los Angeles FC, maar raakte na een 3-3 gelijkspel tegen Houston Dynamo zijn basisplaats kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen