Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ruiter bijna van Willem II, AZ denkt aan Drommel'

'Ruiter bijna van Willem II, AZ denkt aan Drommel'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 juli 2020 – Willem II heeft Robbin Ruiter (foto) bijna binnen. PSV en Willem II naderen elkaar in de onderhandelingen. De gesprekken zitten in de afrondende fase. In eerste instantie stuitte Willem II nog op de hoge vraagprijs van PSV. Inmiddels willen de Tilburgers een transfersom betalen dat in de buurt komt van het prijskaartje.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond. Naar verluidt verlangt PSV circa vier toen voor haar reservekeeper. Dat bedrag schrok sc Heerenveen dusdanig af, dat de Friezen hun belangstelling introkken. Aanvankelijk leek Willem II ook af te haken, maar gaat de komst van Ruiter alsnog in orde komen.

In een eerder stadium polste Willem II de keeper al of hij naar Tilburg wil komen. Na het vertrek van Timon Wellenreuther zijn de Tricolores op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Ruiter wil na een seizoen PSV niet nog een jaar tweede viool spelen en zinspeelt daarom op een vertrek.

AZ denkt aan Drommel
Ook AZ moet misschien op zoek naar een nieuwe keeper. In Spanje werd vandaag gemeld dat Marco Bizot in de belangstelling staat van Valencia, Sevilla en Celta de Vigo. AZ houdt al rekening met een vertrek van Bizot en heeft volgens Voetbal International Joël Drommel van FC Twente hoog op het kandidatenlijstje staan.

Lees ook: 'AZ-keeper Bizot wekt interesse van clubs uit La Liga' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd