Besiktas wil Tahiri proberen los te weken van RKC Waalwijk

1 augustus 2020, 16:07

Besiktas wil werk maken van RKC Waalwijks-speler Anas Tahiri. Dat claimen zijn nieuwe zaakwaarnemers Vlado Petrovic en Sino Simsek. RKC vernam nog niets van de Turkse topclub, maar dat zou een kwestie van tijd zijn. Naar verluidt heeft Besiktas een transfersom van ongeveer twee ton in gedachten. De 25-jarige Tahiri staat nog een jaar onder contract in Waalwijk.

RKC-directeur Frank van Mosselveld had vorige maand een gesprek met Tahiri en zijn belangenbehartigers. "Mij is verteld dat Besiktas Tahiri over zou willen nemen", zegt Van Mosselveld tegen het Brabants Dagblad. "Ik heb aangegeven dat de club dan maar een officieel bod moest doen zodat er gesproken kan worden. Ik heb nooit iets op papier ontvangen."

Het liefst wil RKC de creatieve ook niet kwijt. "Natuurlijk is iedereen te koop. Maar voor Tahiri zal een forse prijs op tafel gelegd moeten worden, al loopt zijn contract het komende seizoen af." De zaakwaarnemers zeggen dat Besiktas nog in actie zal komen. "Zondag loopt de competitie in Turkije af. Besiktas is financieel niet meer zo draagkrachtig en moet eerst van een paar duurdere spelers af. Daarna zal de club de onderhandelingen over Tahiri serieus opstarten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen