Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'AZ-keeper Bizot wekt interesse van clubs uit La Liga'

'AZ-keeper Bizot wekt interesse van clubs uit La Liga'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 juli 2020 – Marco Bizot mag zich verheugen op Spaanse interesse. Drie clubs uit La Liga hebben belangstelling voor de 29-jarige doelman van AZ: Valencia, Sevilla en Celta de Vigo. Bizot beschikt in Alkmaar nog over een tweejarig contract. Afgelopen winter zette de keeper nog een handtekening onder een nieuwe verbintenis.

Volgens Mundo Deportivo is het trio clubs meer dan geïnteresseerd in Bizot. Valencia had dit seizoen Jasper Cillessen onder de lat staan. Hij wordt regelmatig in verband gebracht met een zomerse transfer. Cillessen moest zijn basisplaats ook een aantal keer afstaan aan Jaume Domenech. De Tsjech Tomas Vaclik verdedigde dit seizoen het doel van Sevilla, Ruben Blanco is de eerste keeper van Celta de Vigo.

MD noemt Bizot een van de, zo niet, de beste keeper van de Eredivisie. Na zijn contractverlenging bij AZ, vertelde Bizot ook dat zijn ambities voor het buitenland blijven bestaan. "Daar droom ik ook van, maar dit contract is ook een blijk van vertrouwen", sprak de sluitpost destijds.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd