Bergkamp denkt aan rentree in voetbal: "Arsenal ideaal"

23 juli 2020, 13:25

Het begint weer te kriebelen bij Dennis Bergkamp. De voormalig aanvaller vertrok in december 2017 in Ajax en bivakkeerde daarna in de luwte. Hij heeft na enkele jaren op de achtergrond nu wel weer zin om terug te keren in de voetballerij. Werken bij Arsenal zou voor hem ideaal zijn.

De 51-jarige oud-voetballer wil weer aan het werk, vertelt hij aan Four Four Two. "Als het moment goed is, zou ik het mooi vinden om ergens een rol te krijgen. Op dit moment heb ik het goed naar mijn zin in Nederland. Ik ben inmiddels al een tijdje uit het coachvak, maar ik moet toegeven dat ik terug naar het veld wil. Of dat als trainer is of in een andere coach-functie, weet ik niet. Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

Het liefste zou Bergkamp aan de slag gaan bij Arsenal. Bij die club speelde hij elf jaar, alvorens hij in 2006 pensioneerde als speler. Bergkamp is nog altijd een clubicoon in Londen. "Natuurlijk zou dat ideaal zijn. Ik heb daar lang gezeten en koester nog een goed gevoel. Op dit moment is er nog geen contact geweest. Laten we kijken wat er gaat gebeuren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen