Napoli onderuit in wedstrijd met drie strafschoppen

22 juli 2020, 21:26

Napoli is woensdagavond met 2-1 onderuit gegaan tegen Parma. Alle doelpunten in het Stadio Ennio Tardini werden vanaf de strafschopstip gemaakt. Door de nederlaag verzuimde de ploeg van trainer Gennaro Gattuso van de vijfde naar de zevende plaats in de Serie A te klimmen.

De vijfde en zesde plaats in de Serie A geven aan het einde van het seizoen recht op Europa League-voetbal. Napoli hoeft echter niet in de top-zes te eindigen. De Napolitanen plaatsten zich al voor het tweede Europese toernooi door de Coppa Italia te winnen. De laatste competitiewedstrijden van het seizoen staan derhalve voor de manschappen van Gattuso in het teken van de hervatting van de Champions League in augustus.

?Tegen Parma speelde Napoli de laatste van de vier tests voor de return tegen FC Barcelona in de achtste finale van de Champions League. Napoli kwam vlak voor rust met 1-0 achter door een rake strafschop van Gianluca Caprari en knokte zich vroeg in de tweede helft terug tot 1-1 via een eveneens rake penalty van Lorenzo Insigne. Door een derde strafschop, vlak voor tijd benut door Dejan Kulusevski, pakte Parma de volle buit. Bij Napoli deed Hirving Lozano als basisspeler mee. Amin Younes kreeg als invaller speeltijd, Dries Mertens en Arkadiusz Milik kwamen niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen