Deportivo Alavés zwaait Ajax-huurling Magallán uit

22 juli 2020, 17:04   Bijgewerkt: 31 juli 2020, 15:37

De huurperiode van Lisandro Magallán bij Deportivo Alavés zit erop. De Spaanse club kondigt woensdag het vertrek van de Ajax-huurling aan. Tevens worden mede-huurlingen Ljubomir Fejsa, Aleix Vidal Roberto Jiménez, Víctor Camarasa en Oliver Burke uitgezwaaid.

Magallán liet in mei al weten dat hij na afloop van het La Liga-seizoen zou terugkeren naar Nederland. Met Deportivo Alavés speelde hij afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd tegen FC Barcelona (0-5 verlies). De nederlaag had geen grote consequenties voor de Baskische club, die ook volgend seizoen uitkomt op het hoogste Spaanse niveau.

Magallán speelde in totaal achttien wedstrijden voor Deportivo Alavés, waarvan veertien als basisspeler. Ajax nam de Argentijnse centrumverdediger ongeveer anderhalf jaar geleden voor negen miljoen euro over van Boca Juniors. De verdediger overtuigde niet in zijn eerste maanden in Amsterdamse dienst en werd vervolgens tijdelijk van de hand gedaan. Alavés had de optie om Magallán definitief in te lijven, maar lichtte die optie niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen