'Feyenoord kan terugkeer Verdonk niet betalen'

22 juli 2020, 13:01

Calvin Verdonk blijkt onhaalbaar voor Feyenoord. Vanwege de blessure van Tyrell Malacia voegen de Rotterdammers graag een linksback toe aan de selectie van Dick Advocaat. De transfervrije Verdonk was in beeld, maar Feyenoord kan zijn terugkeer niet betalen.

Dat weet Voetbal International. Verdonk speelde vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente, maar beschikte ook over een aflopend contract. Na de blessure van Malacia wilde Advocaat nog voor een half jaar over Verdonk beschikken, maar blijft Ridgeciano Haps voorlopig de enige linksback voor de Kleine Generaal. 

Officieel: Botteghin tekent alsnog nieuw contract bij Feyenoord

Van Advocaat mag er in de huidige selectie ook niemand vertrekken. Volgens VI bestaat er ook voor niemand concrete belangstelling, al wordt er wel geïnformeerd naar het prijskaartje van Marcos Senesi. In tegenstelling tot berichten in buitenlandse media, behoort Sevilla niet tot die clubs. Crysencio Summerville is de enige speler die misschien vertrekt. 'Hij krijgt een aantal weken de kans zich te bewijzen. Daarna moet de achttienjarige aanvaller zijn volgende zomer aflopende contract verlengen, anders komt hij op de transferlijst terecht', schrijft het weekblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen