Mokhtar maakt roemloze uitschakeling De Boer compleet

Mokhtar maakt roemloze uitschakeling De Boer compleet

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juli 2020 – Een deceptie voor Frank de Boer: de Nederlandse trainer is met Atlanta United roemloos ten onder gegaan in het MLS-toernooi. Ook het derde pouleduel resulteerde in een nederlaag. Atlanta moest dinsdagnacht (Nederlandse tijd) buigen voor Columbus Crew. Voormalig Eredivisie-smaakmaker Youness Mokhtar maakte het enige doelpunt: 0-1.

Uitschakeling hing De Boer al boven het hoofd. De MLS-kampioen van 2018 verloor de eerste twee wedstrijden al van New York Red Bulls (0-1) en FC Cincinnati (0-1). Tegen Columbus Crew, waar de geblesseerde Eloy Room ontbrak, liep Atlanta opnieuw tegen een minimale nederlaag aan. Een van richting veranderd schot van Mokhtar na ruim een kwartier kwam de ploeg van De Boer niet meer te boven. Pas laat in de wedstrijd kreeg Atlanta nog enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker.

Voor Columbus Crew is de overwinning de derde zege op rij. Als groepswinnaar gaat de club naar de knock-outfase van het toernooi. Wie zich als tweede plaatst, bepalen FC Cincinnati en New York Red Bulls komende nacht in een onderling duel. Het Cincinnati van Jaap Stam heeft wel een overwinning nodig.

gerelateerd