Atalanta naar plaats twee door overwinning op Bologna

21 juli 2020, 21:30

Door een overwinning op Bologna is Atalanta Bergamo teruggekeerd op plaats twee in de Serie A. Op eigen veld ging het niet van harte tegen de middenmoter, maar werd er wel met 1-0 gewonnen. Luis Muriel werd het goudhaantje door de winnende goal te maken.

Vaak wint Atalanta met grote cijfers, maar dat was dinsdag niet het geval. Toch was het voor de ploeg met Marten de Roon en Robin Gosens in de basis goed nieuws dat er überhaupt gewonnen werd. In het weekend werd er namelijk nog gelijkgespeeld tegen Hellas Verona. Het geluk van Atalanta was dat Internazionale, de grote concurrent, ook niet won. Die ploeg speelde met 2-2 gelijk tegen AS Roma.

Door vanavond met 1-0 te winnen is Atalanta terug op plaats twee. Muriel maakte in de 62ste minuut de enige goal door de bal keurig in de hoek te schieten. Stefano Denswil, de enige Nederlander in de basis bij de bezoekers, kon dat niet voorkomen. Atalanta is inmiddels vijftien duels op rij ongeslagen in de competitie en staat tweede met twee punten meer dan Inter. Bologna staat tiende en begint na de vijfde wedstrijd op rij zonder zege wat weg te zakken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen