Leeds United-eigenaar spreekt over komst Ibrahimovic en Cavani

21 juli 2020, 19:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan ambitie en dromen geen gebrek bij Leeds United. Kort na de promotie werd al duidelijk dat de club als doel heeft om de topzes te bestormen en de Champions League in te gaan. Eigenaar Andrea Radrizzani heeft grote dromen en denkt zelfs aan de komst van Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani.

Leeds is na zestien jaar terug in de Premier League en dus is het tijd om te oogsten voor de club. De 38-jarige Ibrahimovic is in beeld om de ploeg te versterken. Hij speelde bij Paris Saint-Germain samen met Edinson Cavani en als het aan Radrizzani ligt, komen beide spelers naar Leeds. Het duo is transfervrij. "Zlatan is lastig om aan te trekken", zegt de zakenman in Italiaanse media. "We wilden hem in januari al halen, maar toen ging hij naar AC Milan."

"Nu is het misschien te laat", denkt de eigenaar. "De intensiteit in het Engelse voetbal is anders. Cavani is ook een kwaliteitsspeler die met zijn fysiek hier goed kan spelen, maar zijn naam is niet gevallen in onze overleggen. We zullen zien wat er gaat gebeuren, want hij is natuurlijk transfervrij." Leeds United werd afgelopen weekend kampioen van het Championship.

Lees ook: Leeds United droomt gelijk al hardop van Champions League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen