SC Heerenveen
0 – 0
Fortuna Sittard

Heracles heeft met Bakis opvolger Dessers binnen

Heracles heeft met Bakis opvolger Dessers binnen

21 juli 2020 – Heracles Almelo heeft de opvolger gevonden van de vertrokken Cyriel Dessers. De 26-jarige Sinan Bakis komt over van FC Flyeralarm Admira, dat speelt op het hoogste niveau in Oostenrijk. Daar was hij afgelopen seizoen behoorlijk op schot. De Duitser heeft voor drie jaar getekend.

Hij maakte voor die club twaalf goals in de Oostenrijkse competitie. Eerder speelde de spits voor Kayserispor en Bursaspor in Turkije. In 2018 tekende bij bij FC Flyeralarm Admira. Nu gaat hij dus aan de slag in Almelo. "Heracles Almelo is een goede club voor mij", vertelt Bakis op de clubwebsite. "Ik denk en hoop hier een volgende stap te kunnen maken. Ik verheug me er op om in dit stadion te spelen, doelpunten te maken en overwinningen te vieren." Omdat Bakis met zijn voormalige club het seizoen in de Oostenrijkse Bundesliga heeft uitgespeeld, krijgt hij nog even vakantie. Over twee weken zal hij aan de slag gaan in Almelo.

Technisch manager Tim Gilissen is content met de nieuwe spits. "Sinan is een speler die goed past in het profiel dat we zoeken. Daarbij kijk je natuurlijk naar doelpunten en leeftijd, maar ook naar het speltype. Sinan is een teamspeler die hard werkt en veelzijdig is in zijn manier van doelpunten maken. Met zijn ruime ervaring en specifieke kwaliteiten kan hij veel toevoegen aan onze ploeg."

gerelateerd