Tukker Bijen in Den Haag: "Bewust uit comfortzone"

21 juli 2020, 13:00

Peet Bijen hoopt zich in Den Haag ook als mens te ontwikkelen. De 25-jarige verdediger koos er bewust voor om zijn comfortzone bij FC Twente te verlaten. "Ik denk dat een andere omgeving goed voor me is", zegt de kersverse speler van ADO Den Haag.

"Mijn contract bij FC Twente was afgelopen en toen werd ik gebeld door Aleksandar Rankovic, de trainer van ADO Den Haag, die aangaf dat hij mij er graag bij wilde hebben", vertelt Bijen aan De Telegraaf. "We zijn in gesprek gegaan, dat was een heel positief gesprek en dat gold ook voor de andere gesprekken met onder meer Martin Jol. Toen heb ik besloten om voor ADO te gaan en daarom sta ik nu hier."

De Tukker liep sinds zijn elfde rond bij Twente. "Ik heb er bewust voor gekozen om mezelf uit te dagen en uit mijn comfortzone te stappen. Weg uit het bekende. Ik denk dat mij dat goed gaat doen in mijn ontwikkeling als speler, maar ook als mens. Ook het leven buiten het voetbal is anders. Er is wat meer leven hier. Ik heb zin om dat ook te ontdekken, maar ik heb vooral veel zin om mezelf te bewijzen op het veld. Van mezelf ben ik een rustige jongen. Het is hier inderdaad wat mondiger. Maar het lijkt me goed om me ook daarin te ontwikkelen. De eerste indrukken zijn positief. Ik heb direct leuk contact met de jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen