Guardiola: "Weinig respect voor wat Arsenal buiten het veld doet"

21 juli 2020, 11:04

Arsenal heeft de irritatie gewekt van Manchester City. Volgens de onttroonde kampioen van Engeland hadden de Londenaren het grootste woord in het verzoek aan het CAS om de Europese straf van City niet uit te stellen. Uiteindelijk kwam het vorige week niet tot uitstel, maar tot een definitieve uitspraak.

Volgens de BBC richtte Arsenal zich samen met Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, Leicester City, Burnley en Wolverhampton Wanderers tot het CAS. De acht clubs wilden dat het sporttribunaal niet toe zou geven aan pogingen van City om de uitspraak uit te stellen. The Citizens zouden Arsenal volgens berichten uit Engeland als grootste aanstichter zien. "Tegenstanders verdienen altijd mijn respect. Ik heb alle respect voor wat Arsenal op het veld doet, maar weinig voor wat het daarbuiten doet", aldus Pep Guardiola.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat City en Arsenal met elkaar botsen. The Gunners wekten ook irritatie met hun manier van handelen om Mikel Arteta naar het Emirates Stadium te krijgen. In december kreeg Arteta, destijds assistent van Guardiola, thuis bezoek van twee topbestuurders van Arsenal. City zegt daar niet over te zijn geïnformeerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen